Два концерти в один день. У вівторок Оксана Муха виступить у Тернополі

Уже завтра, 25 травня, Оксана Муха завітає у Тернопіль із сольними концертами «Найгарніші пісні України». Виступи відомої виконавиці, володарки титулу «Голос країни», заслуженої артистки України, відбуватимуться у супроводі групи музикантів і будуть проведені із дотриманням вимог МОЗ (кількість місць у залі – обмежена).

Одразу два концерти в один день відбудуться на сцені Тернопільського драматичного театру ім. Т. Шевченка. Початок – о 17:00 та 19:30.

Останні квитки – тут: https://pingpong.com.ua/oksanamukha/

Також хід за квитками, які тернополяни придбали на концерт, що мав відбутися 19 березня.

Мета Оксани Мухи проста і велична водночас – щоб українська пісня звучала і співалась у кожному українському домі. А ще, щоб через українську пісню світ відкривав собі Україну та українську націю. «Українська пісня – код української нації», – каже співачка.

Попередня стаття

Бізнес-тренер Микола Сапсан став рекордсменом України (Відео)

Наступна стаття

У дворі будинку автівка наїхала на 7-річного хлопчика

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.