У дворі будинку автівка наїхала на 7-річного хлопчика

Неуважність на проїжджій частині дороги – одна з причин травмування пішоходів. Із тілесними ушкодженнями до медзакладу бригада екстреної медичної допомоги госпіталізувала 7-річного тернополянина. Травми хлопчик отримав у результаті наїзду автомобіля.

Аварія трапилася 25 травня о 9:00 в дворі одного з будинків. Водій автомобіля Mercedes збив дитину, яка, за його словами, раптово вибігла з-за припаркованого авто. Загальмувати кермувальник не встиг.

На щастя, тілесні ушкодження хлопчика виявилися легкими, лікарі після надання меддопомоги відпустили його додому. У водія працівники поліції відібрали зразки крові для перевірки на вміст алкоголю.

Даний факт правоохоронці внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань згідно із статтею 286 (порушення правил дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Триває слідство.У

Попередня стаття

Два концерти в один день. У вівторок Оксана Муха виступить у Тернополі

Наступна стаття

Оксана Муха зібрала аншлаг на концертах у тернопільському Драмтеатрі (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.