Оксана Муха зібрала аншлаг на концертах у тернопільському Драмтеатрі (Фото)

Її голос – антидепресант, а в піснях – українська душа. Оксана Муха заспівала на тернопільській сцені.

Два аншлаги зібрала українська співачка й скрипалька у Драмтеатрі 25 травня. Не раз відвідувала Тернопіль з народними піснями та прем’єрами, та цьогоріч тур Україною через карантин переносили двічі. «Нарешті, Тернопіль!» – перше, що вигукнула співачка, звертаючись до залу. Артистка виконувала як уже добре знайомі композиції, що стали народними, так і авторські. Також презентувала прем’єру нової пісні – «Не забувай мене».

Зовсім не були байдужими й глядачі, бо впродовж концерту дарували бурхливі оплески та підспівувати разом з нею.  Як каже Оксана Муха, гріх мовчати, коли акомпанують найкращі музиканти України.
Не соромтесь співати, не бійтесь бути собою. Життя дуже коротке, тому йдіть обраним шляхом, ні про що не переймайтесь та слухайте власне серце, – звернулась до людей виконавиця.

Оксана Муха розповіла, що завтра, 27 травня, полетить до Америки, на благодійні концерти. Мета яких – збір коштів для українських захисників. Співачка зазначила, що для неї велика честь – віддячити нашим воїнам, завдяки яким усвідомлюємо ціну свободи.

Опісля концерту Оксана Муха опублікувала у Facebook пост вдячності тернопільським шанувальникам її творчості «за подвійну порцію тепла і радості». У коментарях глядачі із захопленням згадують виступ співачки у рідному місті.

«Ми були вчора. Незабутній вечір української пісні!!! Дякуємо!!!», – Оксана Джугла.

«Ви неймовірні, пані Оксано. Дякую Вам дуже за прекрасний вечір», – Ірина Гаврилюк.

«Дякую за прекрасне, чуттєве виконання. За те, що так бережете і популяризуєте нашу пісню. Цей вечір, то справжні ліки для душі! Божого благословення Вам!», – Людмила Дмитришин.

Нагадаємо, що цьогоріч співачка Оксана Муха виступатиме із сольними концертами «Найгарніші пісні України» у понад десяти містах нашої країни. Уже 12 червня співачка завітає до Червонограда, а 13 червня буде із туром у Золочеві.

За словами організаторів, виступи відомої виконавиці, володарки титулу «Голос країни», заслуженої артистки України, відбуватимуться у супроводі групи музикантів і будуть проведені із дотриманням вимог МОЗ (кількість місць у залі – обмежена).

Попередня стаття

У дворі будинку автівка наїхала на 7-річного хлопчика

Наступна стаття

У Тернополі відкрилася виставка героїв «Зоряних війн» з металу

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.