Ігор Сопель: у 2022 році Хоростківський спиртзавод вироблятиме спирт

29 вересня делегація політичних та громадських діячів на чолі з заступником голови Тернопільської обласної ради Ігорем Сопелем та народною депутаткою України Роксоланою Підласою відвідали Хоростківський спиртовий завод.
30 листопада 2020 року відбувся приватизаційний аукціон Хоростківського спиртозаводу на Тернопільщині. Переможцем аукціону стало ТОВ “Вест Вей”. Закон передбачає, що виробляти спирт зможе будь-яка компанія, яка отримає необхідну ліцензію. Нагадаємо, що офіційний старт приватизації спиртової галузі можна вважати 11 грудня 2019 року, коли президент України Володимир Зеленський підписав законопроєкт, який передбачає скасування державної монополії на виробництво спирту. В даний час на заводі ведуться ремонтні роботи. Після завершення реконструкції підприємства у 2022 році планується запуск виробництва спирту.
«Створення нових робочих місць, додаткові надходження в державний, обласний та місцевий бюджети, це переваги приватизації, що повинні позитивно вплинути на розвиток громад України» – каже Ігор Сопель на своїй сторінці у фейсбук.

Попередня стаття

До уваги тернополян! 5-6 жовтня у деяких мікрорайонах Тернополя буде відсутнє водопостачання

Наступна стаття

Денис Коваленко: «Непомітна родимка може виявитись меланомою»

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.