З 7 жовтня у Тернополі буде перекрито рух транспорту на вул. Квітовій

У зв’язку із необхідністю проведення капітального ремонту асфальтобетонного покриття, з 7 жовтня буде перекрито рух транспорту у Тернополі на вул. Квітовій. Сьогодні, 6 жовтня, можливий ускладнений рух транспорту за вказаною адресою через виконання підготовчих робіт.

Як повідомляють в управлінні житлово-комунального господарства, благоустрою та екології, в межах капітального ремонту на вул. Квітовій буде влаштовано дощову каналізації та систему водопостаання, замінено дорожне покриття, влаштовано тротуар та зовнішнє освітлення.

При сприятливих погодних умовах, капітальний ремонт на вул. Квітовій заплановано завершити до 24 грудня 2021 року.

На ділянці проведення ремонтних робіт будуть встановлені дорожні знаки відповідно до типових схем організації дорожнього руху.

Просимо водіїв бути уважними і завчасно обирати маршрути руху.

Джерело

Попередня стаття

Тернопільщина може перейти у «помаранчеву» зону карантину: кількість хворих на ковід зростає

Наступна стаття

На Тернопільщині люди, шукаючи гриби, натрапили на боєприпас часів Другої світової

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.