Нема щеплення — нема зарплати: на Тернопіллі без вакцинації проти COVID-19 людей відсторонятимуть від роботи

Всі держслужбовці, медики, освітяни та працівники відділень «Укрпошта» Тернопільщини мають у найстисліші терміни щепитися від коронавірусу. В іншому випадку вони залишаться без роботи.

Про це під час вчорашнього брифінгу повідомила начальниця управління охорони здоров’я ТОДА Ольга Ярмоленко.

— Для цих категорій населення (держслужбовці, медики, освітяни та працівники відділень «Укрпошта») вакцинація є обов’язковою. Поки ж ті з них, які будуть не вакциновані зможуть працювати до 1 листопада, а далі вони будуть відсторонені від роботи без збереження заробітної плати на весь період карантину, — говорить Ольга Ярмоленко.

З її слів, на сьогоднішній день в Тернопільській області однією дозою вакцини щеплено 30% населення, 20% — двома дозами.

— Не дивлячись на посилення протиепідемічних заходів в державі, у нашому краї дещо знизилися темпи вакцинації. При цьому, вакцинованими у нас є понад 90% медичних працівників і майже стільки ж у відсотковому співвідношенні працівників освіти, — додає очільниця начальниця управління охорони здоров’я Тернопільської ОДА.

Джерело

Попередня стаття

Вечір неділі може бути кайфовим! Звичайно, якщо ви придбали квиток на STAND UP вечірку vol.13

Наступна стаття

На дорозі “Тернопіль-Львів” сталася смертельна ДТП

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.