Конфлікт у Тернополі: пасажири заступилися за водія маршрутки, якого оштрафувала поліція

У Тернополі на вулиці Золотогірська патрульні зупинили водія маршрутки, який перевозив більше пасажирів, ніж дозволено. Водія оштрафували, а пасажири стали на його захист, через це виник конфлікт з правоохоронцями. Про це сьогодні повідомила Суспільному речниця патрульної поліції Тернополя Катерина Метельська. Подія сталася 19 жовтня о 19.30.

За її словами, інспектори зупинили водія на кінцевій зупинці, аби не затримувати пасажирів, що їхали додому, та склали на водія протокол за частиною 1 статті 44-3 КУпАП – порушення правил щодо карантину людей.

“Це обурило пасажирів й вони почали чинити супротив та створювати конфлікт. Поліцейські тривалий час пояснювали громадянам про складну ситуацію із захворюваністю в нашій області. Та вже через деякий час їм вдалося заспокоїти людей. Конфлікт вичерпано”, – каже Метельська.

Галина Щепанівська каже, що її дитина їхала у 15 маршрутці:

“Я була очевидицею тих подій. Патрульних було машин 5. Їхала маршрутка, в ній було 3 стоячих людей. Біля економічного університету поліція зупинила водія, він просив довезти людей хоча б до кінцевої. На кінцевій вийшли всі жителі вулиці, бо на Золотогірську можна доїхати тільки 15 маршруткою, а то важко ввечері. Написали протокол на штраф 17 тисяч. Люди стали на захист водія і не відпускали поліцію, просили анулювати штраф”, – каже Галина Щепанівська.

Кореспонденти Суспільного телефонували до перевізника КП “Міськавтранс” Мирослава Сновиди, він розповів, що коментарів він не надає. Чоловік сказав звернутися до Тернопільської міськради.

Речниця Тернопільської міськради Мар’яна Зварич повідомила, що міська рада рішень про обмеження кількості пасажирів у транспорті не приймала

Джерело

Попередня стаття

З 2022 року в 60 років на пенсію зможуть вийти тільки ті, хто матиме більше 29 років стажу

Наступна стаття

Псевдопрацівник банку ошукав тернополянку

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.