У 6-річного Матвія Порохняка – ускладнення від COVID-19. Потрібна допомога

Маленькому тернополянину Матвійку Порохняку потрібна наша допомога!
На жаль, ковід з ускладненнями не оминає і дітей. Матвійко зараз знаходиться у реанімації ТОДКЛ, в нього мультисистемний запальний синдром, асоційований з SARS-COV-2.
Основним лікуванням для хлопчика на сьогоднішній день є введення імуноглобуліну, антибіотиків, ліків для розрідження крові, гормонів та інших препаратів для підтримки організму.
За попередніми підрахунками лікування обійдеться приблизно в 60000грн, лише Біовену на два дні потрібно на 26773грн. Як завжди в таких ситуаціях, фонд бере ліки в лікарняній аптеці в борг, адже дуже важливо швидко починати лікування.
Третього грудня Матвійкові виповнюється 6 років і найкращим для нього подарунком буде можливість піти здоровим додому.
Подаруйте, будь ласка, цьому маленькому хлопчику таку можливість, допоможіть оплатити його лікування і врятувати життя. Для звичайної тернопільської сім’ї, в якій тато сам виховує двох дітей, це дуже велика сума, без допомоги небайдужих людей їм не обійтись.
Реквізити батька хлопчика: Приват банк 4149 4393 1778 3409 Порохняк Григорій Ростиславович
Попередня стаття

Директор ТЗОШ №10 Андрій Газилишин – номінант на премію «Гордість Тернопілля»

Наступна стаття

Ціни на газ – бізнес представників влади, – голова ГО «Українська народна варта» Петро Ландяк

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.