Директор ТЗОШ №10 Андрій Газилишин – номінант на премію «Гордість Тернопілля»

Два роки тому Андрій Газилишин став директором Тернопільської школи №10. Переможець за характером вже незадовго надбав здобутків, якими сьогодні пишається навчальний заклад.

Завдяки перемозі у проєкті “Громадський бюджет 2021” відремонтовано подвір’я школи та встановлено спортивний тенісний майданчик.

У цей навчальний рік школа увійшла з новим харчоблоком.

«Коли розроблялась стратегія розвитку Тернопільської школи №10, одним з проєктів було запровадження здорового, корисного і смачного харчування саме у шкільній їдальні. За підтримки міської влади ми отримали нове обладнання для їдальні, відремонтували харчоблок, замінили каналізацію, електропроводку, встановили нову витяжку. Значно змінився асортимент страв», – розповідає Андрій Газилишин.

Вже доброю традицією для школи став “Вітамінний день”. Його проводять щомісяця, пригощаючи учнів фруктами.

 У вихованні діток велику увагу вприділяють екологічній культурі. Андрій Богданович за фахом вчитель географії, тож добре знається на проблемах екології та навчає діток дбайливого ставлення до того, що нам дає земля.

«Ми садимо дерева, сортуємо сміття – папір, пластик. Ми збираємо батарейки. У нас є спеціальна група “Еко-варта“, яка працює і поза межами школи, проводить роз’яснювальну роботу. Ідей цікавих багато, ми над тим працюємо і рухаємося вперед», – директор Тернопільської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 10 Андрій Газилишин.

Зроблено не мало, та задумів ще більше, розповідає Андрій Богданович. Пишається своєю шкільною командою, бо з нею, каже, можна все зробити. А ще щиро дякує за підтримку батькам. Усі перемоги – це спільний здобуток!

На початку листопада Андрія Газилишина номінували на премію «Гордість Тернопілля». Сьогодні Андрій Богданович впевнено набирає голоси, бо кожен, хто з ним брався до справи, знає, що він вартий підтримки.
Підтримати Андрія Газилишина можна тут: https://gordist.tv/nominations/4/

 

Попередня стаття

З 2 листопада безкоштовний проїзд для пенсіонерів доступний з 10:00 год

Наступна стаття

У 6-річного Матвія Порохняка – ускладнення від COVID-19. Потрібна допомога

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.