Володимир Гевко: «У прийдешньому році плануємо реалізувати ще більше задумів» (Відеопривітання)

Вітання народного депутата України, голови Тернопільської обласної організації партії «Слуга Народу» Володимира Гевка з Новим роком та Різдвом Христовим:

«От і минає 2021 рік. Рік змін і результатів. Він був непростим, та попри все за спиною чимало здобутків. Ми впевнено та активно розвиваємо та відбудовуємо нашу область.

Тернопільщина все частіше з’являється на карті українських мандрівників. Завдяки «Великому будівництву» ми вже відремонтували дороги в напрямку всіх сусідніх обласних центрів, а також багатьох наших міст і сіл. В області уже відновлено 14 мостів із 21 запланованого. Тоді як за всю історію Незалежності було відновлено лише 5.

Цьогоріч Тернопільщина увійшла в ТОП-10 областей щодо виділення державою коштів на будівництво доріг та інфраструктурних об’єктів.

У рамках програми Президента «Велика реставрація» ми розпочали реконструкцію кількох наших замків та інших історичних пам’яток. Все це приваблює туристів і популяризує наш край. 

Невпинно йдуть роботи щодо покращення медичних закладів. Сьогодні всі лікарні, що надають допомогу хворим на COVID-19, забезпечені киснем та апаратами штучної вентиляції легень. А в 2022-му розпочнемо будівництво стаціонарних кисневих станцій в опорних лікарнях. 

У 2021-му побудовано 6 приймальних відділень, які вже забезпечені найновішим медичним обладнанням.

Також будуються школи, садочки, спортивні майданчики, стадіони та багато інших об’єктів для комфортного життя у нашому краї.

Попри всі світові та економічні виклики ми впевнено рухаємось далі. І я вірю, що цей рух лише набирає обертів.

Дорогі друзі, щиро вітаю вас з новорічно-різдвяними святами. 

Нехай новий рік принесе мир нашій країні, любов і затишок у ваші родини та достаток у кожен дім. Бажаю всім оптимізму, віри у власні сили, наснаги для здійснення всіх задумів і мрій.

З Новим роком та Різдвом Христовим!»

Попередня стаття

Алла Стечишин: «Кожен депутат партії «За Майбутнє» бере активну участь у вирішенні проблем громад» (Відео)

Наступна стаття

«Бережіть Різдво в серцях!» – тернопільський ресторатор Ігор Парій (Відеопривітання)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.