«Бережіть Різдво в серцях!» – тернопільський ресторатор Ігор Парій (Відеопривітання)

Вітання тернопільського ресторатора Ігоря Парія з новорічно-різдвяними святами:

«Різдвяна зірка сходить на небі тисячоліттями. Та ми й донині засіваємо землю, готуємо старовинні українські страви і з нетерпінням очікуємо найвеличніших свят.

Змалку Різдво пахне мені свіжим сіном і кутею, як у бабусі в хаті. Пригадую тепло її гостинних рук і гучну коляду. Ці щасливі спогади й традиції з гордістю передаю дітям та онукам.

З Різдвом та Новим роком вітаю передовсім нашу благословенну родину! Нехай свята ще більше зміцнять взаємну любов і повагу, а Творець додасть здоров’я.

Друзі, товариші, кожна українська родино, бережіть Різдво в серцях!

Волхви несли дари для новонародженого немовляти. Давайте і ми будемо дарувати добро і радість тим, хто поряд. Протягом віків соломинки дідуха зв’язували тісно докупи, тож давайте і ми будемо триматися разом.

Українському народу щиро бажаю вибороти, нарешті, перемогу над загарбниками й докладати максимум зусиль, щоб на рідній землі не було супостата, а панували українці. Щоб до народу повернулась мудрість і впевненість у завтрашньому дні.

Бажаю вам сповнитись любові та пошани до українських цінностей. Не цурайтесь свого! Хай ваша праця приносить радість, а всі починання дають гарні плоди.

З Різдвом та Новим роком!»

Попередня стаття

Володимир Гевко: «У прийдешньому році плануємо реалізувати ще більше задумів» (Відеопривітання)

Наступна стаття

Наталя Фаліон та гурт “Лісапетний батальйон” виступлять у Тернополі з новою програмою “Вакцинація гумором””

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.