Алла Стечишин: «Лише наполеглива спільна праця дасть добрий результат у 2022-му» (Відеопривітання)

Вітання депутатки Тернопільської обласної ради від політичної партії «За Майбутнє» Алли Стечишин з Новим роком та Різдвом:

«Дорогі жителі краю, наближається Новий рік. Це час, коли кожен з нас підсумовує те, що вдалося зробити у попередньому році, й будує плани на прийдешній.

Рада, що у 2021-му нам вдалося відремонтувати чимало доріг, покращити умови навчання дітей у школах і дитсадках, допомогти релігійним громадам упорядкувати території храмів та зробити чимало інших добрих справ.

Ми входимо у 2022-й з новими сподіваннями на позитивні зміни. Я вірю, що нам вдасться зробити ще більше, ніж у минулому році.

Хочу, щоб наша Тернопільщина та кожна громада активно розвивалася, щоб життя кожного мешканця стало ще комфортнішим. А чи вдасться цього досягнути – залежить від кожного з нас, адже лише наполеглива спільна праця допоможе впоратися з усіма випробуваннями і дасть добрий результат. Сподіваюся, що разом ми зможемо все, і неодмінно примножимо здобутки всього нашого краю.

Хочеться, щоб у новому році українські воїни з перемогою повернулися до своїх родин, щоб ми не згадували, що йде війна. Щоб бізнес розвивався та наповнював бюджети громад. Щоб у нас були лише хороші приводи для зустрічей, щоб ми забули, що таке хвороби і Covid-19, щоб були втішні новини для обговорення. Щоб на обличчі кожного українця була усмішка, а в очах – радість. Щоб усі ми стали щасливішими.

Нехай святкові дні несуть спокій і злагоду у ваші сім’ї. Хай сяйво новорічної ялинки зігріє ваші серця. Бажаю міцного здоров’я, любові, достатку і благополуччя. Хай 2022-й принесе вам добро!

З Новим роком і Різдвом Христовим!»

Попередня стаття

«Натхнення нам і сил для розбудови України як європейської держави!» – народний депутат Іван Калаур (Відеопривітання)

Наступна стаття

Сергій Добалюк: «У 2022-му продовжуємо працювати для процвітання Козівської громади!»

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.