«Натхнення нам і сил для розбудови України як європейської держави!» – народний депутат Іван Калаур (Відеопривітання)

Вітання народного депутата України Івана Калаура з Новим роком та Різдвом Христовим:

«Дорогі жителі Тернопільщини! Рік, що минає, став роком адаптації до нових життєвих умов. Роком, коли усі ми зрозуміли, що є речі, які неможливо змінити, тому навчились їх сприймати.

Та попри всі труднощі й виклики сьогодення ми впевнено йшли вперед. І зроблено чимало.

На Тернопільщині за європейськими стандартами відремонтовано майже 450 кілометрів доріг, розпочалася «Велика реставрація» пам’яток історії та архітектури, значно підсилено роботу медичних закладів.

На щастя, ми, пройшовши вакцинацію, повертаємось до звичних умов життя та звичних зустрічей, і вже не боїмось подавати одне одному руку.

Впевнено перед світом заявляємо, що ми – народ з великою і славною історією. Цінуємо свою унікальність і дбаємо про добрий спадок для прийдешніх поколінь.

Незабаром новорічні та різдвяні свята. Час, коли можемо трішки знизити життєвий темп. Час, який ми проводимо у родинному колі зі своїми рідними та близькими. Цінуйте ці моменти, бо вони незамінні.

Я бажаю вам щасливо зустріти Новий рік і в духовному піднесенні святкувати різдвяні свята.

Нехай 2022 рік принесе мир на українську землю. Несе натхнення і сили у розбудові України як європейської держави. Нехай у кожному українському домі за святковим столом збираються родини, лунають різдвяні колядки та щедрівки.

Здоров’я вам та вашим близьким. Злагоди та добра вашим сім’ям та родинам!

З Новим роком! З Різдвом Христовим!»

Попередня стаття

Наталя Фаліон та гурт “Лісапетний батальйон” виступлять у Тернополі з новою програмою “Вакцинація гумором””

Наступна стаття

Алла Стечишин: «Лише наполеглива спільна праця дасть добрий результат у 2022-му» (Відеопривітання)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.