«У 2022-му бажаємо впевненості й натхнення на саморозвиток», – Тарас та Ірина Демкури (Відеопривітання)

Вітання родини Тараса та Ірини Демкур з Новим роком та Різдвом Христовим.

Тарас Демкура, підприємець, меценат, колекціонер, видавець, віце-президент з питань регіонального розвитку Міжнародної Торгової Палати ICC Ukraine:

«Добігає кінця ще один рік. Це був рік, насичений вражаючими подіями, теплими зустрічами, щирим спілкуванням і здійсненням задумів. 

У 2021-му кожен день був сповнений життя, радості, втіхи від того, що мені вдається зробити щось корисне для мого рідного краю, для розвитку української молоді, для успіху нашої країни. Ми реалізували важливі проекти, спрямовані на розвиток екології, культурної дипломатії та підприємництва.

Це був ще один рік, коли я щодня відчував підтримку дружини – і за це їй безмежно вдячний. Коли у тебе є однодумець, коли ти не один, – вдається «звернути гори». 

2021-й був знаковим для нас з Іриною, адже ми відсвяткували 25-річчя співпраці з компанією «AMWAY» та бізнес-школою «Нетворк 21», які є надзвичайно цікавою і яскравою частиною нашого життя. Ми побували на лідерських форумах і протягом року формували нові лідерські якості. Ми запозичували досвід успішних людей і ділилися своїм досвідом з іншими. Кожен день був особливий і запам’ятався.

Хочеться подякувати кожному, хто був поруч. Особливо, нашим рідним та близьким, нашим бізнес-партнерам, друзям та приятелям із соціальних мереж, а також учасникам бізнес-спільнот, до яких я маю честь належати. 

На новий рік у нас багато планів. Ми неодмінно будемо й далі популяризувати ті цінності, які сповідуємо. Ми й далі закликатимемо українців до життя «в стилі ЕКО», до турботи про своє здоров’я. Ми будемо ділитися тими знаннями й навичками, які здобули. Ми будемо допомагати розвиватися нашій молоді – можливостями, прикладом, порадою.

Бажаю кожному в 2022 році берегти себе та рідних, пам’ятати, що сімейні цінності – це той міцний фундамент, на якому будується наше життя. 

Хочеться, щоб у новому році люди стали більш свідомими щодо збереження довкілля, бо від цього залежить наше здоров’я. Бажаю відчувати впевненість у власних силах і масштабувати прибутки.

Українці – трудолюбиві, мудрі люди, тому бажаю кожному, щоб у новому році все вдавалося! Треба бути капітаном свого корабля та господарем своєї долі! Я вірю в руки, які трудяться, в розум, який думає, в серце, яке любить! А головне – я вірю в Україну!»

Ірина Демкура, підприємиця, президентка ГО «Ділові українські жінки»:

«2021 рік був щедрим на добрі справи. Велику їх частину мені вдалося реалізувати разом із сильними, активними жінками нашого краю – членкинями громадської організації «Ділові українські жінки» в Тернопільській області. 

Як голова цієї організації, знаю, впевнена, що кожна жінка вболівала за проекти, які ми реалізовували, і за добрий результат. Це був рік, коли я ще раз переконалася, що разом ми – велика сила. У 2021 році я неодноразово відчула, що маю два надійних плеча – чоловіка й сина, які дають стимул до нових звершень і надихають на саморозвиток.

Як підприємиця – бажаю, щоб у новому році більше людей започаткували власну справу і розвивали своє місто чи село. Як жінка і мама хочу, щоб люди більше дбали про себе та свої родини, зважали на здоров’я, обирали спорт і корисне харчування. Хочу, щоб люди більше насолоджувалися природою навколо нас і турбувалися про неї. Хочеться, щоб кожен з нас у новому році частіше помічав, яке прекрасне це життя.

Бажаю усім, щоб 2022 рік був ще кращим, ніж попередній. Нехай життя дарує вам нові можливості та приємні сюрпризи. Нехай ваші очі сяють від щастя. Хай завжди поруч будуть найкращі люди. Хай в думках буде добро, а в серці – найсвітліші почуття. 

Бажаю, щоб віра, надія, любов завжди були з вами, тому що це великий дар, даний нам від Бога. 

Дорогі наші друзі, вітаємо кожного з вас з Новим 2022 роком!»

Попередня стаття

Сергій Добалюк: «У 2022-му продовжуємо працювати для процвітання Козівської громади!»

Наступна стаття

Галина Хомин: «Хай добре слово та усмішка будуть ефективнішими за ліки!» (Відеопривітання)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.