Галина Хомин: «Хай добре слово та усмішка будуть ефективнішими за ліки!» (Відеопривітання)

Вітання завідувачки відділення гастроентерології Тернопільської обласної клінічної лікарні Галини Хомин з Новим роком та Різдвом Христовим:

«Ще трішки – і світ почне жити за новим відліком часу. У нас знову буде аж 365 шансів дійти до поставлених цілей і здійснити великі мрії.

Вірю, що новий 2022 рік обов’язково стане результативним і принесе заслужені блага та радість усім, хто докладає великих зусиль на шляху до своїх цілей. 

Так, рік, що відходить, був далеко не з легких, особливо для лікарів, але ми з вами робимо все можливе, аби прийдешній рік виправдав очікування. Бажаю, щоб у новому році вас завжди оточували однодумці – люди, які говорять з вами однією мовою, дивляться в один бік і думають в одному напрямку. 

Мрійте – причому багато і про різне! Використовуйте будь-яку можливість для розвитку! І щоб у грудні 2022 року ви сказали собі: «А мрії справді здійснюються, навіть найсміливіші!» 

Бажаю, щоб вас не покидало міцне здоров’я та енергія, а добре слово та усмішка були ефективнішими за всі ліки. Колеги, нехай у вашому житті буде менше випробувань, а більше щасливих подій. Спокою та відпочинку, терплячості й наснаги в роботі. 

З Новим роком, друзі! З новими ідеями, планами та перспективами!»

Попередня стаття

«У 2022-му бажаємо впевненості й натхнення на саморозвиток», – Тарас та Ірина Демкури (Відеопривітання)

Наступна стаття

«Бажаю в новому році бути енергійними й повними сил», – лікар-ортопед Анатолій Корицький (Відеопривітання)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.