Алла Стечишин: «Людина починається з добра»

17 лютого у День спонтанного прояву доброти у Тернопільському Карітасі провели благодійну акцію для підопічних. Тричі на тиждень на благодійні обіди сюди приходять люди поважного віку, самотні пенсіонери, та ті, хто опинився у складних життєвих обставинах.
До участі в акції разом з колегами приєдналась й депутатка обласної ради від команди Івана Чайківського «За майбутнє» Алла Стечишин.

– Піклування та турбота про людей похилого віку є важливим фактором у наш час, адже колись ці люди ростили та захищали нас, працювали заради нашого майбутнього. Отож сьогодні, ми маємо допомогати їм, бо, як відомо, людина починається з добра, – зазначила Алла Стечишин.

Попередня стаття

«ВладМарк». Як вихованці клубу стають чемпіонами Європи, або «не просто математика»

Наступна стаття

На Луганщині снаряд окупантів влучив у двір ліцею, учні ховались у підвал – ЦВА

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.