Алла Стечишин: «Не панікуймо! Працюймо, сплачуймо податки, думаймо про майбутнє»

Зараз такий час, що потрібно не панікувати, а навпаки бути твердим, спокійним і вірити. Молити Бога дати нам мир, а також розум, терпіння, витримку нашому Президенту та парламенту знайти слова для переговорів, – переконана депутатка Тернопільської обласної ради Алла Стечишин.
– А нам, аграріям, в першу чергу потрібно думати про посів та урожай, щоб забезпечити своїх громадян хлібом насущним, підбадьорювати свої колективи, пайовиків, друзів, знайомих, що ми разом думаємо, працюємо і віримо та знаємо. Що маємо дух український, що ми сильні в єдності та любимо свою землю та державу. Чуєте всі разом працюємо, живемо, сплачуємо податки та виплачуємо зарплату, кредити та думаємо про майбутнє ! Бог нам всім в поміч, – написала Алла Стечишин на свої сторінці в Фейсбук.

Попередня стаття

Андрій Богданець: «Вітчизняні виробники мають об’єднатися, щоб підсилити дієздатність України»

Наступна стаття

Надзвичайний стан: що він означає для Тернополян

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.