Андрій Богданець: «Вітчизняні виробники мають об’єднатися, щоб підсилити дієздатність України»

Сьогодні всі, хто не лише по паспорту, а за станом душі, є громадянами України, кожен на своєму місці, об’єднуються навколо питання захисту незалежності та територіальної цілісності України. На підтримку української держави та українського народу стає український бізнес, який сприяє підтримці боєздатності армії та нормального життя в тилу. Вітчизняні бізнесмени готові підставити своє плече та допомагати, про це йшлося під час виступу народного депутата, голови підкомітету з питань ціноутворення та розвитку зовнішньоекономічної діяльності в агропромисловому комплексі Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики України Андрія Богданця.
– Закликаю вітчизняних виробників аграрної продукції, фермерські господарства, усіх хто формує продовольчу безпеку нашої держави, об’єднатися навколо забезпечення дієздатності України в цей складний час. Зі свого боку, народні депутати України, готові йти назустріч бізнесу, спрощувати ведення бізнесу, знижувати податки, де це можливо, – сказав Андрій Володимирович.
Нардеп зазначив, що відповідні ініціативи вже готуються фракцією «Слуга народу» і що він готовий до комунікації з цього питання та разом з представників бізнесу планує напрацювати необхідні рішення.

Попередня стаття

Народжуйте, де хочете. У Ланівцях на Тернопільщині закрили пологове відділення (Відео)

Наступна стаття

Алла Стечишин: «Не панікуймо! Працюймо, сплачуймо податки, думаймо про майбутнє»

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.