Улюбленець всіх поколінь Ілля Найда виступить у Тернополі

Народний улюбленець Ілля Найда вирушає в осінній тур Україною. 26 листопада артист дасть концерт в Тернополі в ПК Березіль. Початок о 19:00, повідомляють організатори VINIL Concert agency.

Більшість його пісень стали хітами та часто лунають на весіллях, днях народженнях та інших святах. «Ти одна така», «Симпатюлька», «Може я вже не той», «А ти була», «Тебе одну», «Жаль не знала вона» та багато інших, – у цей вечір Ілля Найда заспіває багато своїх мегапопулярних пісень. Не обійдеться і без сюрпризів.

«Це буде незабутній вечір щирої української пісні, близької серцю кожному, хто хоча б раз переживав найпрекрасніше почуття кохання! Голос Іллі Найди обожнюють дівчата, а пісні не сходять з денсполів! Без нього не обходиться жодне весілля! Тож будемо запалювати під улюблені хіти разом! Запрошуємо відволіктись від важких буднів та відновити сили разом» – запрошують на подію організатори VINIL Concert agency.

Квитки можна придбати тут: https://ticketspoint.com.ua/events/llq-najda-started-on-11-26-2023

Розклад концертів туру Іллі Найди:

06.10 – Володимир (Центр культурних послуг)

08.10 – Ковель (БК ім. Шевченка)

13.10 – Стрий (Міський Будинок Культури)

14.10 – Львів (Malevich Concert Arena)

15.10 – Долина (Міський Будинок Культури)

20.10 – Коломия (СК «Локомотив»)

22.10 – Івано-Франківськ (ККЗ Арена-Центр)

21.11 – Новояворівськ (Палац Культури Кристал)

26.11 – Тернопіль (ПК «Березіль»)

Попередня стаття

На Тернопільщині діє новий графік вимкнення світла

Наступна стаття

Воїн з Тернопільщини, який втратив на війні обидві руки, готується до протезування у США

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.