У Тернополі з концертом виступить «Лісапетний батальйон»

Гурт, що заряджає позитивом та завжди дарує хороший настрій! 5 листопада о 18:00 в Тернополі у ПК Березіль з концертом виступить «Лісапетний батальйон». Колектив презентує новий альбом «Баби рулять», повідомили організатори Clever Production.

Для тернополян гурт підготував абсолютно нову програму, що міститиме пісні з нового альбому «Баби рулять», а також улюблені композиції з репертуару «Лісапетного батальйону» і пісні, які вже давно не звучали на сцені, тож кожен обере собі музику до душі.

«Хто любить лірику, то буде мати лірику, кому до вподоби патріотика чи лірика, тож матиме можливість послухати і таку музику», – говорять у колективі.

Про новий альбом та чому обрали саме таку назву розповіла керівниця гурту Наталія Фаліон:

«У нашому колективі усі жінки досить ділові, вони гарні організаторки та «рулять» не тільки на концертах, а й у себе в селі, до них прислухаються. Тож у себе в районі та у всій Україні ми даємо поради, адже маємо на це право, адже за нашими плечима роки та досвід, з якими приходить мудрість. Ми міцно стоїмо біля руля, керуємо своїм життям і намагаємось допомогти людям налаштуватися на позитив та гарний настрій. Саме так ми рулюємо по життю і саме про це наш новий альбом!»

У колективі запевняють, що презентація нового альбому стане справжнім подарунком для глядачів і слухачів, адже у ньому буде і лірика, і жарти, і сюрпризи, пісні і виконання, яких точно ніхто не очікує почути.

«Лісапетний батальйон» завжди активно долучається до волонтерської діяльності. Концерт у Тернополі та й увесь тур не буде винятком, адже частина коштів з продажу квитків буде передана на потреби ЗСУ.

Квитки на подію за посиланням:
https://ternopol.karabas.com/ua/lisapetnij-bataljon-123

Розклад концертів туру:
2.11 – Рівне / Драмтеатр
3.11 – Івано-Франківськ / ККЗ “Арена-Центр”
4.11 – Львів / Центр Довженка
5.11 – Тернопіль / ПК “Березіль”

Попередня стаття

В Україні стартує безоплатний IT-курс для жінок із деокупованих територій

Наступна стаття

«Мільйон дітей моляться вервицю»: жителів Тернопільщини закликають долучитися до ініціативи

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.