В Україні стартує безоплатний IT-курс для жінок із деокупованих територій

Projector Foundation за підтримки ІСАР Єднання розпочинають втілення у життя проєкту, у межах якого жінки з деокупованих територій України зможуть пройти курс безоплатного дистанційного навчання у сфері креативних та IT-індустрій.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на сайт Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій.

«У межах курсу студентки працюватимуть над замовленням реального клієнта. Це дасть їм змогу отримати не тільки теоретичні знання, але й практичні навички, необхідні для роботи на початковому рівні», – йдеться у повідомленні.

Навчання проводиться за трьома напрямами: Web-design Beginning (30 осіб, тривалість – 3 місяці); IT Project Management (20 осіб, тривалість – 3 місяці); SMM (20 осіб, тривалість – 2 місяці).

Після закінчення курсу учасниці отримають сертифікат і готові кейси для свого портфоліо. Охочі проходити навчання можуть зареєструватися за посиланням. Дедлайн подачі заявок – 17 жовтня.

Як повідомлялося, від початку 2023 року підприємцям, які взяли на роботу внутрішньо переміщених осіб, за урядовою програмою виплачено компенсацій на загальну суму 126 млн гривень.

За кожного працевлаштованого з-поміж ВПО держава виплачує роботодавцю компенсацію у розмірі мінімальної заробітної плати (6700 гривень) упродовж двох місяців.

Фото ілюстративне

Попередня стаття

У Тернополі з 17 жовтня стартує опалювальний сезон

Наступна стаття

У Тернополі з концертом виступить «Лісапетний батальйон»

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.