Набирає шалених переглядів у TікTок: нова українська зірка Golubenko дасть сольний концерт у Тернополі

Пісні, написані мовою душі, де кожен рядок чітко передає всю сутність людських почуттів. Саме так можна охарактеризувати творчість нової української зірки – Golubenko. Його сольний концерт відбудеться 11 листопада в Українському домі «Перемога» у Тернополі. Початок – о 19:00, повідомили організатори VINIL Concert agency.

Golubenko – нове ім’я українського шоу-бізнесу. Це щирий романтик, який своїми піснями закохує наче вперше. Його творчість запам’ятовується з перших нот, а харизма показує, що він не боїться експериментувати.

Пісні Golubenko, серед яких “Знову”, “Дотики”, “Просто”, “Холодна весна”, “Якби ти була піснею”, “Не шукай”, “Мила”, вже встигли завоювали любов слухачів і стали неймовірно популярними. Його відеороботи показують всю суть пісень та передають глядачу кожен рядок, кожен тремтячий погляд.

“Творчість Golubenko продовжує набирати шалених переглядів у мережі TікTок, а на кожну його пісню вже знято тисячі найрізноманітніших відео. Не пропустіть великий сольний концерт нової зірки українського шоу-бізнесу!” – запрошують на концерт організатори VINIL Concert agency.

Квитки за посиланням:
https://bitly.ws/VXjE

Подія у Тернополі відбудеться в рамках концертного туру Golubenko містами України. Загалом він охопить такі міста:

10.11 – Львів

11.11 – Тернопіль

12.11 – Житомир

17.11 – Борислав

18.11 – Долина

19.11 – Хмельницький

Попередня стаття

Пенсіонери Тернопільщини отримують найнижчу пенсію в Україні

Наступна стаття

Вперше з живим бендом: у Тернополі з великим сольним концертом виступить YAKTAK

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.