Вперше з живим бендом: у Тернополі з великим сольним концертом виступить YAKTAK

Його голос закохує з перших нот, а його пісні залишаються в серці вже після першого прослуховування. 4 листопада о 16:00 (додатковий концерт) та о 19:00 в ПК «Березіль» у Тернополі вперше із живим бендом з великими сольними концертами виступить талановитий та харизматичний YAKTAK. Події відбудуться у рамках осіннього концертного туру містами України, повідомили організатори VINIL Concert agency.

«Вперше! YAKTAK виступить з живим бендом. Це буде щось унікальне! Нове звучання, неймовірна атмосфера та незабутні емоції. Такого YAKTAK і виконань улюблених пісень ви ще точно не бачили та не чули! Буде супердрайвово та гаряче! Тож не пропустіть!» –  наголошують організатори.

YAKTAK – це поп, реп, рок в одному поєднанні. Він не має стильових кордонів, але має своє чітке бачення. У молодого виконавця, який вже встиг стати надзвичайно популярним серед шанувальників, є велика амбітна ціль – витіснити російські треки зі всіх топ-чартів. І це артистові чудово вдається, адже його пісні «Порічка», «Не мовчи», «Ти така вродлива», «В пустій кімнаті», «Уночі» та багато інших з легкістю залітають в тренди YouTube, збирають мільйони переглядів та завойовують серця слухачів.

https://youtu.be/BjYnRh44vI0

Ще однією особливістю YAKTAK є гітара. На кожну композицію її одягають в образ, який перегукується із піснею, словами та музикою, що звучать.

“Пісні YAKTAK влучно поєднуються з життєвими переживаннями кожного з нас!  Він співає мовою душі, тож у нього є що Вам сказати. Чудовою нагодою почути улюбленого артиста стане сольний концерт у Тернополі. Побачимось!” – запрошують на концерт організатори VINIL Concert agency.

Квитки залишились тільки на додатковий концерт посиланням:

https://bitly.ws/XQfe

Як зазначають організатори, частину коштів з концертів відправлять на ЗСУ, а також на концертах ініціюють збір на авто для Сил спеціальних операцій.

Попередня стаття

Набирає шалених переглядів у TікTок: нова українська зірка Golubenko дасть сольний концерт у Тернополі

Наступна стаття

Військовий приїхав у Кременець, щоб подякувати школярці за її лист

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.