Понад 10 тисяч гривень віддала тернополянка за зняття порчі

У Тернополі дві жінки не слов’янської зовнішності пограбували жительку обласного центру. Вони підійшли до тернополянки та запропонували їй зняти порчу. Сама того не усвідомлюючи, потерпіла віддала аферисткам 100 доларів США, 150 Євро, 3 тисячі гривень, канадські долари та всі золоті прикраси.

Подія трапилась 16 лютого, близько 13:20 на вулиці Лесі України поблизу відділення «Ощадбанку». Камера відеоспостереження зафіксувала одну з підозрюваних.

Прикмети крадійок: перша – високого зросту, худорлявої тілобудови, каштановий колір волосся, була одягнена в рожеве пальто та берет. Друга (на фото) – низького зросту, повної тілобудови, була одягнена в темний одяг.

Працівники Тернопільського відділу поліції просять допомогти встановити осіб невідомих, яких підозрюють у шахрайстві. Якщо ви впізнали жінку на фото або знаєте її місцеперебування, чи інші деталі правопорушення, телефонуйте за номером у Тернополі: (0352) 27-11-70, 27-10-71, 27-10-37, або на лінію “102″. Повідомляє ГУНП у Тернопільській області. 

Попередня стаття

З дзвіниці тернопільської церкви намагався стрибнути чоловік

Наступна стаття

Ви торкаєтесь струн душі, – Тіна Кароль про гурт з Тернополя (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.