Завтра презентують 22-й випуск тернопільського глянцю City Life (Відео)


Півсотні фотосесій та десятки інтерв’ю. Над 22-м випуском журналу CITYLIFE працювали майже три місії. Кажуть у кожне слово вкладали душу.

 

– Цей номер ми присвятили жінках та весні. Відтак на сторінках багато цікавих порад, а ще чоловіків, які надихають нас своєю мужністю. На наших сторінках зіркове інтерв’ю з Романом Скорпіоном. Нещодавно він зібрав у Тернополі аншлаг. Але ті жінки, які обожнюють пісню «Мамо я закохався», але не побували на концерті – можуть прочитати цікаві факти з життя Романа у нашому інтерв’ю, – розповідає головний редактор журналу CITYLIFE Мар’яна Балабан.

 

Презентація відбудеться завтра, 22 березня, о 20:00 в нічному клубі Allure. Організатори обіцяють дивувати.

 

– У нас буде багато цікавий гостей, завітають відомі співаки зі Львова. А ще ми організовуємо автепаті, де буде неймовірне паперове шоу, – розповідає фінансовий директор журналу CITY LIFE Тетяна Шершун.

 

 

 

 

Попередня стаття

Тернопільська вчителька врятувала дитину, яку намагався викрасти зі школи батько (Відео)

Наступна стаття

Туристичні організації краю популяризуватимуть Тернопілля за рахунок галицької кухні

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.