Тернополем їздив водій, алкоголь в крові якого перевищував норму у 10 разів

30 березня близько 00:25 години на вулиці Крушельницької у Тернополі патрульні зупинили автомобіль Opel Astrа. В автівки не підсвічувався номерний знак. При перевірці документів поліціанти помітили у водія ознаки алкогольного сп’яніння.

При перевірці на алкотесті драгер рівень алкоголю перевищував у 10 разів. Патрульний зазначив: “Водій був настільки п’яний,що йому заплітався язик і він говорив по складах». На керманича патрульні склали адмінматеріали за порушення ПДР та керування автомобілем напідпитку.

 

Загалом, впродовж березня на нетверезих водіїв патрульні склали 42 адмінпротоколи. Повідомляє Патрульна поліція Тернопільської області.

Попередня стаття

У навчальному закладі Тернополя пограбували жінку

Наступна стаття

На Зборівщині горів житловий будинок

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.