У навчальному закладі Тернополя пограбували жінку

Допоки тернополянка знаходилась в одному із приміщень навчального закладу, її пограбували.Про крадіжку потерпіла повідомила у поліцію. Жінка зазначила, що пішла до вбиральні. Сумку ж, з якої пропали цінності, у той час залишила на підвіконні. Коли повернулася – виявила, що її речі хтось обшукав. Серед вкраденого – мобільний телефон марки «Asus», 50 доларів США та 600 гривень.

 

Слідчі встановили, злочин скоїв 19-річний тернополянин.  Хлопець у крадіжці зізнався. За правопорушення йому загрожують штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, громадські роботи на строк від 80 до 240 годин або позбавлення волі на строк до трьох років. Повідомляє  відділ комунікації поліції Тернопільської області. 

Попередня стаття

У півстолітньому «Палаці щастя» більше не одружуватимуться тернополяни (Відео)

Наступна стаття

Тернополем їздив водій, алкоголь в крові якого перевищував норму у 10 разів

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.