Порушень майже на 2 мільйони гривень виявила Тернопільська митниця з початку року

Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

У січні-лютому цього року працівники Тернопільської митниці ДФС склали 54 протоколи про порушення митних правил на суму 1 мільйон 784 тисячі гривень. Вилучили предмети правопорушення на суму 70 тисяч гривень.

 

За цей період від сплати штрафів у справах про порушення митних правил за постановами митниці до Державного бюджету України перерахували 266 тисячі гривень.

 

Працівники митниці розглянули 29 справ про порушення митних правил. Також винесли постанови про притягнення осіб до відповідальності у вигляді штрафу на суму 281 тисячі гривень. До суду передали 15 справ про порушення митних правил. Повідомляє відділ організації роботи ГУДФС у Тернопільській області. 

 

підготувала Людмила Маліброда

 

Попередня стаття

1 квітня – День сміху

Наступна стаття

У Бучачі жінка перехилилася через поручні та впала на дах

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.