У військовому ліцеї на Тернопільщині побили неповнолітнього

фото з відкритих джерел

фото з відкритих джерел

На Тернопільщині у Коропецькому ліцеї-інтернаті з посиленою військово-фізичною підготовкою побили 15-річного жителя Городенки, що на Прикарпатті. Потерпілий не захотів позитичити товаришу павербанк. Відтак, той вирішив взяти його без дозволу. Про побиття хлопця у поліцію повідомила мати потерпілого. 

– Хлопці спочатку сварились, а згодом словесна перепалка переросла у бійку. Причиною суперечки стала відмова прикарпатця позичити однолітку павербенк. Тож товариш вирішив взяти його без дозволу. – розповідає керівник прес-служби Тернопільського ГУНП Сергій Крета. У потерпілого діагностували незначні забої обличчя та садина на тілі. Відомості по факту побиття внесені в єдиний реєстр досудових розслідувань за ч 1 ст. 125 ККУ (Умисне легке тілесне ушкодження). Зараз проводиться слідство.
Повідомляє Правда. 
підготувала Оксана Самець
Попередня стаття

У Тернополі відбудеться велопробіг на підтримку рятувальників-учасників ООС

Наступна стаття

Сотня моделей презентували колекції відомих брендів на Ternopil Fashion show (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.