У Тернополі відбудеться велопробіг на підтримку рятувальників-учасників ООС

 

5 травня в Тернополі відбудеться велопробіг, організований на підтримку підрозділів ДСНС, як служать за призначенням в зоні операції Об’єднаних сил. Велопробіг також приурочений  Дню пам’яті та примирення.
Стартують учасники велопробігу о дванадцятій на території Управління ДСНС України у Тернопільській області (вул. Л.Українки, 6).

«Захід відбудеться за участю працівників ДСНС та членів їх сімей, а також ветеранів і пенсіонерів пожежно-рятувальної служби. Нагадуємо, що учасникам велопробігу бажано мати при собі зручний одяг, справний велосипед та велошолом (рекомедовано)», – повідомляє управління ДСНС в області.

Приєднатися до велопробігу можуть всі охочі. Серед умов – повноліття та наявність велосипеда у робочому стані.
Для участі у велопробізі можна записатися за телефоном:
(067) 9694340 Юрій Григорович.

 

Підготувала Вікторія Неборак

Попередня стаття

Тернополянину, який веселився у дворі, «стрілець» влучив у серце (Відео)

Наступна стаття

У військовому ліцеї на Тернопільщині побили неповнолітнього

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.