У навчальних закладах Тернопільщини рятувальники виявили до трьох тисяч порушень

 

         Працівники ДСНС області перевірили стан пожежної безпеки у дошкільних і навчальних закладах. У результаті було виявлено майже 2900 порушень, більшість з яких допускалося роками.

Серед найбільш поширених порушень: відсутність систем автоматичної пожежної сигналізації, нормативної кількості пожежних засобів пожежогасіння, несправність зовнішнього протипожежного водопостачання, порушення в облаштуванні та експлуатації електромереж.   

       «Низку порушень протипожежної безпеки  виявлено у  дошкільних та загальноосвітніх закладах Тернопільщини. Зокрема, під час проведення перевірок зафіксували 2900 порушень, з яких 1157 – не усунули впродовж попередніх років.  За порушення вимог пожежної безпеки та невиконання приписів територіального органу ДСНС, до адміністративної відповідальності притягнули 219 керівників навчальних закладів», – повідомила прес-секретар обласної Державної служби з надзвичайних ситуацій  Ірина Крупа.

Підготувала Вікторія Неборак

 

Попередня стаття

На Тернопільщині, посварившись з братом, чоловік вирішив вчинити самогубство

Наступна стаття

Навіть з мізерним бюджетом можна багато зробити, – сільський голова Богдан Брич (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.