На Тернопільщині, посварившись з братом, чоловік вирішив вчинити самогубство

На Тернопільщині під час сварки двох братів, один із них вирішив вкоротити собі віку. Чоловік погрожував вистрибнути з вікна четвертого поверху. У будинку на той час перебував малолітній хлопчик. Про наміри брата вчинити самогубство родич повідомив у поліцію.

 

Прибувши на місце, інспектори не виявили ані самогубці, ані його малолітнього сина. Двері помешкання відкрив чоловік у стані сильного алкогольного сп’яніння. Куди подівся потенційний самогубця з маленькою дитиною пояснити не зміг.

 

Знайшли правоохоронці малюка цілим та неушкодженим у його бабусі, до якої після сварки з братом прийшов чоловік з сином. Поліціанти також встановили, що матір хлопчика часто сама йде з дому на розваги, залишає дитину на батька та випивку, родина неблагополучна. На батьків інспектори склали адміністративний протокол.

 

Відтак, адміністративну відповідальність за правопорушення нестимуть обоє братів. Один – за невиконання батьками обов’язків щодо належного виховання дітей. Інший – за неправдивий виклик спеціальних служб. Також горе-родичам доведеться спілкуватися і з працівниками служби у справах дітей. Повідомляє ГУНП у Тернопільській області.  

Попередня стаття

На Тернопільщині на хабарі у півтора тисячі доларів затримали депутата міськради

Наступна стаття

У навчальних закладах Тернопільщини рятувальники виявили до трьох тисяч порушень

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.