На Тернопільщині колишній спалив дружині хату, а вціліле майно викрав сусід

На Тернопільщині жителька Бережан постраждала двічі: спочатку від дій колишнього чоловіка, потім – сусіда. Жінка втратила все майно. Вкрадені пральну машину, холодильник, бойлер постражадала зберігала у гаражі. Це були єдині речі, які вціліли після пожежі, яку влаштував її колишній. Довіривши ключі від приміщення сусідові, жінка втратила й цю техніку.

 

Поліціанти встановили, пожежа трапилася два роки тому. Поки жінка проводила ремонтні роботи, вціліле майно перенесла до гаража. Та якось, навідавшись туди, не знайшла ні пральної машини, ні холодильника, ні бойлера. Про крадіжку повідомила правоохоронців.

 

Крадієм виявився 41-річний сусід. Жінка дала йому ключі, сподіваючись, що той наглядатиме за приміщенням. Та, розпиваючи алкоголь зі своїм 19-річним знайомим, сусід потерпілої розповів історію жінки і про те, що в гаражі вона зберігає деяку техніку. Довго не вагаючись, чоловіки вирішили здати чуже майно на металобрухт.

 

Зловмисникам інкримінують частину 2 статті 185 ККУ. Триває досудове розслідування. Повідомляє ГУНП у Тернопільській області.

 

 

Людмила Маліброда

Попередня стаття

У Тернополі реконструюють Старий Парк

Наступна стаття

У Зборові через коротке замикання електромережі згорів автомобіль

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.