На Тернопільщині ДТП: водій-порушник в’їхав у дерево, поліціанти – в огорожу

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 27 серпня в селі Снігурівка Лановецького району. Під час патрулювання поліціанти помітили автомобіль «ОПЕЛЬ АСТРА», який рухався без номерних знаків. Інспектори наказали водієві зупитися. Керманич вимогу не виконав та почав втікати.

 

На автодорозі в селі Передмірка порушник не впорався з керуванням та в’їхав в дерево. Аби уникнути раптового зіткнення, працівник поліції, маневруючи, допустив в’їзд в огорожу. Службовий автомобіль «МІТСУБІСІ АУТЛЕНДЕР» зазнав механічних пошкоджень. В аварії ніхто не постраждав.

 

Особу правопорушника поліцейські встановили. Ним виявився 20-річний житель Збаражчини. При спілкуванні з поліцейськими у водія було помічено явні ознаки алкогольного сп’яніння. За результатами медичного огляду алкопристрій виявив 2,2 проміле алкоголю в крові.

 

На кермувальника іномарки правоохоронці склали адміністративні матеріали згідно статтей 121, 124 та 130 Кодексу України про адміністративні правопорорушення. Повідомляє Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

Через крадіжку взуття 18-річному тернополянину загрожує 6 років ув’язення

Наступна стаття

З 1 вересня у Тернополі стартує прийом проектів на Громадський бюджет-2019

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.