У Карпатах знайшли тіло одного з трьох лижників, які вчора заблукали у горах

Попри всі старання рятувальників дива не сталось. Об 11:50 у підніжжя гори Гимба Міжгірського району було знайдено тіло третього заблукалого туриста. Зараз рятувальники транспортують загиблого до найближчого населеного пункту. Пошуки двох інших туристів-лижників, які також заблукали на горі Гимба, тривають.

 

Нагадаємо, 6 січня до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що у горах заблукали туристи. За повідомленням дружини одного із заблукалих, її чоловік разом із товаришем вийшли кататись на лижах та не повернулись. Мобільний зв’язок із заблукалими відсутній. 

 

До пошуків залучено 16 рятувальників і 3 одиниці техніки від гірських пошуково-рятувальних с. Нижні Ворота Воловецького району, смт Міжігр’я Міжгірського району та м. Мукачево. Управління ДСНС України у Закарпатській області

 

Попередня стаття

Тернополян, які в Карпатах, попереджають про лавини

Наступна стаття

Понад 40 громад Московського патріархату перейшли до ПЦУ, з них дві – на Тернопільщині

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.