На Тернопільщину сунуть атмосферні фронти з Балкан

Снігопади та хуртовини принесуть на Тернопільщину атмосферні фронти, які рухаються до нашого регіону з Балкан. Як повідомила синоптик Наталка Діденко, окрім опадів в області спостерігатимуться сильні вітри, температурні показники залишатимуться мінусовими.

 

Негода охопить більшість регіонів України. Відтак до кінця тижня передбачають холоднечу зі снігопадами.

 

«Атмосферні фронти з Балкан доберуться до України 23-го січня. Вони принесуть снігопади, посилення вітру, хуртовини. Насамперед зміни погодних умов відчує західний регіон, потім атмосферні фронти посунуться на схід. Місцями можливий мокрий сніг з дощем і налипання мокрого снігу.
У західній частині сніг буде невеликим та помірним, а до сходу опади доберуться аж надвечір. Температура повітря також покаже зимовий характер: вночі -7 -14 градусів, вдень -4 -9 градусів. На заході спостерігатимуться дещо слабші морози: вночі -4 -9 градусів, вдень -1 -4 градуси. Сніг притрушуватиме лід, тому на автошляхах буде слизько. Варто на дорогах водіям і пішоходам бути по-особливому уважними
», – повідомила Наталка Діденко.

 

За попередніми прогнозами метеорологів, морозяна погода протримається на Тернопільщині до кінця січня. Лише наприкінці місяця можливе незначне потепління.

 

Вікторія Неборак

Попередня стаття

Жителів Тернопільщини запрошують на військову службу за контрактом

Наступна стаття

У Тернополі суд виправдав головного лікаря, обвинуваченого у корупції

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.