Жителів Тернопільщини запрошують на військову службу за контрактом

Проект TERNOPILTIME

З лютого 2019-го року в Україні військові отримуватимуть вищі зарплати. Їхні мінімальні виплати становитимуть від 10 200 грн., а грошове забезпечення бійців у зоні ООС – від 20 000 грн. Як повідомив тимчасово виконуючий обов’язки військового комісара Тернопільського обласного військового комісаріату Олександр Скумбрій, загалом фінансове забезпечення військових у 2019-му році зростає на 41%. Втім, у військових підрозділах області чимало вакансій.

«Закон про бюджет на 2019-ий рік передбачене суттєве зростання грошового забезпечення військовослужбовців. Хочу нагадати, у 2018 році військовослужбовці отримували заробітну плату від 7 200 грн., а командир бригади отримував 17-18 тисяч гривень, командир батальйону 14 тисяч, а командир роти – 12 тисяч гривень. Відтак у 2019-му році мінімальна зарплата військового становитиме від 10 200 грн., командира роти – від 15-ти тисяч грн., зарплата командира бригади – від 25-ти тисяч грн.. Максимальні виплати – до 30-ти тисяч грн. Наразі триває відбір на військову службу за контрактом сержантського, старшинського складу, рядового складу, офіцерів. Також викликаємо на збори резервістів першої і другої черги. Багато військових патріотично налаштовані, приходять самі. Вакансії є артилерійській бригаді Тернополя, Теребовлі, у військових частинах Бережан, Чорткова. Є вакансії для рядового складу. А також для керівного. Більше інформації можна отримати безпосередньо в ОВК», – розповів Олександр Скумбрій.

До слова, у 2019-му році військовим різного рангу обіцяють компенсувати витрати на оренду житла.

 

Вікторія Неборак

Попередня стаття

На Збручі півтисячі тернополян і хмельничан взялися за руки (Відео)

Наступна стаття

На Тернопільщину сунуть атмосферні фронти з Балкан

3 Comments

    Avatar
  • хочу служити Назар

  • Avatar
  • як з вами звязатись????

  • Люда
  • Доброго дня. Вам варто звернутися до Тернопільського обласного військового комісаріату. Адреса: м. Тернопіль, вулиця Січових Стрільців,2 (мікрорайон Цнтр), номер телефону: (0352) 521282. Також Військовий комісаріат розташований за адресою: м. Тернопіль, вулиці Тролейбусна,5 (мікрорайон Дружба), номер телефону: (0352) 435 819.

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.