4-річного Сашка, який загубився на Східному масиві, знайшли (Фото)

Хлопчика, який сьогодні загубився на Східному масиві, знайшли працівники тернопільського відділу поліції.

Поліцейським знадобилося декілька годин, аби знайти маленького тернополянина.

Допоки схвильовані батьки й родичі не знаходили собі місця, хлопчик гуляв в торговельному закладі в районі центрального автовокзалу. Туди малолітній добрався пішки зі Східного масиву.

Сашка впізнав один із відвідувачів ТРЦ та одразу повідомив на лінію «102».

З дитиною та батьками працівники ювенальної поліції проводять профілактичні бесіди.

Правоохоронці звертають до мешканців краю не бути байдужими! Чужий дітей не буває, якщо помітили малолітніх без супроводу дорослих в громадських місцях, необхідно розпитати дитину, де його рідні або ж зателефонувати у поліцію.

Нагадаємо, сьогодні, 24 вересня, близько 15:30 години, на спецлінію 102 надійшло повідомлення про те, що на Східному масиві загубилася малолітня дитина – 4-річний Сашко.

Хлопчик був одягнений в сіру кепку із зображенням «Spider Man», куртку та джинси синього кольору, взутий у чорні чобітки.

 

 

 

Попередня стаття

У Дністровському каньйоні незаконно видобували глину

Наступна стаття

Кабмін скасував літній час: 27 жовтня тернополяни переведуть годинники востаннє

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.