Заборгував працівникам понад мільйон зарплати: у Тернополі судитимуть керівника підприємства

Тернопільською прокуратурою скеровано до Тернопільського міськрайонного суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно керівника підприємства, що боргує понад 1 млн грн заробітної плати працівникам.

Проведеним досудовим розслідуванням встановлено, що керівництво одного з підприємств дорожньої галузі впродовж червня-вересня 2018 року умисно не виплачувало працівникам зарплатню, хоча кошти для цього були. Внаслідок безпідставної невиплати зарплати більш ніж за місяць заборгованість перед працівниками апарату управління підприємства перевищила 1 млн гривень. Розслідування за ч. 1 ст.175 КК України завершено.

Санкція статті інкримінованого злочину передбачає покарання у виді штрафу від тисячі до півтори тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на строк до п’яти років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Фото: з мережі інтернет

 

Попередня стаття

«Вʼїзд у центр зробити платним», – тернополяни про порятунок міста від заторів (Відео)

Наступна стаття

Завтра у Тернополі помʼянуть Олександра Орляка, який 5 років тому загинув у бою

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.