На Тернопільщині учні й вчителі вітають Ліну Костенко (Відео)

Чотирнадцять учнів Джуринської школи та троє вчителів вітають Ліну Костенко з днем народження. Під час дистанційного навчання вони вирішили записати поезію і приєднатися до флешмобу з нагоди її ювілею.

-Окрилені поезією Ліни Василівни, учні, батьки та педагоги Джуринського опорного закладу, що на Чортківщині, змережили присвяту улюбленій поетесі з нагоди ювілею у форматі флешмобу #lina_kostenko_90_do_90, що лине всією Україною. І дистанційний навчально-виховний процес зовсім не є перешкодою, щоб привітати живого класика української літератури щедрим букетом із теплих слів вдячності, – йдеться у повідомленні на сторінці закладу.

Така ідея, розповідає вчителька Надія Горин, виникла у неї разом з учнями старших класів. Згодом підтримала вчитилька української мови та літератури Квасниця Олександра і вчительки початкових класів Блаженко Наталя. Та карантин вніс свої корективи. Тому відео учні змушені були записувати вдома з допомогою батьків.

 

 

Попередня стаття

У Тернополі зупинили торгівлю у 85 місцях, де порушували карантин

Наступна стаття

У Тернополі церкви не зачиняють, але обмежують кількість людей на службах

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.