З тернопільської лікарні виписали двох діток, у яких підтвердили Covid-19

Сьогодні з Тернопільської міської дитячої комунальної лікарні виписали двох дітей, які хворіли коронавірусом.

Одна дитина, віком 1 рік і 3 місяці, яку госпіталізували з Кременецького району у важкому стані, одужала. Перед випискою медики двічі провели тест-ПЛР, розповіла на відео завідувачка інфекційного відділення Ольга Дивоняк. Результат, на щастя, негативний.

Зазначимо, про підтвердження коронавірусу повідомляв голова Кременецької районної ради Володимир Стефанський, 27 березня. За його словами, у дитини з села Лідихів почаївські медики виявили запалення легень. Звідти, за погодженням із батьками, відправили на лікування в Тернопіль.

Нині з інфекційного відділення відпустили додому також тернополянку і її тримісячне немовля. Вони уже не потребують цілодобового нагляду лікарів. На негативний результат тестування вони чекатимуть вдома на самоізоляції.

Попередня стаття

Верховна Рада збільшила штрафи за підпал трави у 18 разів

Наступна стаття

Помер монах з Почаївської лаври, в якого діагностували коронавірус

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.