Тернопільські ДУЖанки втілили пів сотні бізнесових і соціальних проєктів (Відео)

Триріччя діяльності успішних і впливових. Представниці спільноти «Ділові Українські Жінки в Тернопільській області» відзначають ювілей. Нині ДУЖанки мають чим пишатися, бо за спиною десятки соціальних, бізнесових та благодійних проєктів. Бути творцем власної долі реально, обмежень не існує. Основне мати цінності й займатися тим, про що мріяв. Цей меседж намагається донести членкиням президентка й бізнес-леді Ірина Демкура.

– Протягом трьох років ми давали можливість кожній жінці знайти себе і дати їй ту спільноту, яка би підтримала і розвинула. Від цього ми сьогодні святкуємо і радіємо, – президентка Відокремленого підрозділу ГО «Ділові Українські Жінки в Тернопільській області» Ірина Демкура.

Виокремити найвагоміший проєкт, зізнається Ірина Демкура важко, бо кожен залишив слід в житті ДУЖанок і в людей, яких підтримували. Все ж один з найчастіше проведених «ранкова кава». Щомісяця зустрічалися з успішними, цікавими спікерами з різних сфер.

Понад тридцять проєктів організували самостійно, ще два десятки у партнерстві. Основна мета, каже віцепрезидентка Тетяна Фарина, розкрити потенціал жінок, які уже є самодостатніми й впливовими.

– Ми відкрили напрямок благодійності, напрямок патріотичного виховання, започаткували українську академію лідерства. Ми працюємо над рівнем впевненості жінки. Ми хочемо, щоб кожна жінка самореалізовувалася, долучалась до наших ініціатив. Нам важливо, щоб кожна відчувала себе жінкою з великої букви, яка несе місію добра та щастя, – віцепрезидентка ГО «Ділові Українські Жінки в Тернопільській області» Тетяна Фарина.

На перших порах в організації було всього восьмеро жінок, нині втричі більше. Разом каже Наталія Овсейко, можна втілити найамбітніші плани. Тому стала частиною активних бізнес-вумен. А роблять ДУЖанки важливі і вчасні проєкти. Про це свідчать не лише подяки від учасників, а й схвальні відгуки під матеріалами інтернет-ресурсу «МедіаТОР». А це означає, що жінки вчасно реагують на потреби суспільства, – зазначає шеф-редакторка, віцепрезидентка організації Надія Березюк.

– Усі матеріали, які робимо мають великий відгук серед авдиторії, тому що це соціальні проєкти, які важливі. Бути частиною такої організації приємно, тому що роблять важливу соціальну місію, – каже Надія Березюк.

Діяльність ділових жінок важлива для міста. Міський голова Тернополя привітав ДУЖанок з ювілеєм і подякував за їхню позицію і розвиток соціальних ініціатив.

– Своєю працею ви показуєте якою має бути справжня, сучасна українська жінка. Ми цінуємо той вклад, що ви робите для малозабезпечених сімей, для дітей з інвалідністю, для наших військових. Сьогодні, вітаючи вас, перш за все дякую за те все, що ви робите для тернополян і для нашого міста, – зазначив міський голова Тернополя Сергій Надал.

– Ми встигли багато зробити і соціальних проєктів, і заходів, які надихають жінок Тернопілля. Вони із задоволенням приходять на наші заходи. Сьогодні ми раді, що нас запросив мер міста – це є визнання нашої праці і визнання нашої роботи, – віцепрезидентка ГО «Ділові Українські Жінки в Тернопільській області» Ольга Навроцька.

Привітати тернопільських ДУЖанок приїхала президентка громадської організації, засновниця українського бренду ювелірних прикрас ZARINA Наталія Нетовкіна. Успішна бізнеследі, створила перший осередок ділових жінок 11 років тому, нині їх уже 16 по всій Україні. Один з найпотужніших, каже, на Тернопільщині. Його роботою пишається.

– Мене надзвичайно надихають ті проєкти, які роблять тернополянки – це і допомога жінкам, які мають інклюзивних дітей, це і багато фотопроєктів, найбільший в Україні в День вишиванки, це й бізнес освіта жінок. Знаєте, коли я приїжджаю сюди, я бачу, що членкинь стає все більше й більше, якість заходів, які проводять ДУЖанки зростає, – каже президентка ГО «Ділові Українські Жінки» Наталія Нетовкіна.

У тернопільських ДУЖанок запланованих подій чимало. Тож запрошують приєднуватися до спільноти мотивованих та ідейних жінок Тернопілля, які готові розвиватися і втілювати корисні проєкти для суспільства.

Попередня стаття

У лікарнях Тернополя 31 хворий на COVID-19. Серед них – дитина

Наступна стаття

На Тернопільщині 63 випадки зараження вірусом COVID-19 за добу

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.