На Шептицького встановили тимчасове кільце, щоб уникнути заторів

На перехресті вулиць Оболоня та М. Шептицького у Тернополі встановили тимчасове кільце. Таку транспортну розв’язку впровадили, щоб уникнути завантаженості дороги та заторів. Також на вул. М. Шептицького зменшили кількість паркувальних місць. Про це повідомляє Патрульна поліція Тернопільської області.

– У зв’язку із завантаженістю дорожньої обстановки та постійним утворенням заторів на вул. Оболоня та вул. Митрополита Шептицького, було прийнято рішення про внесення змін в організацію дорожнього руху. На перехресті зазначених вулиць облаштовано та встановлено тимчасову кільцеву транспортну розв’язку. Запроваджені зміни забезпечать безпеку руху транспорту в всіх напрямках та зменшить ймовірність утворення заторів. На вул. Митрополита Шептицького, задля розвантаження визначеної ділянки дороги, зменшено кількість місць для паркування транспортних засобів, – йдеться у повідомленні.

Патрульні радять водіям врахувати зміни в дорожній обстановці під час планування поїздок.

Фото: група у Viber

Попередня стаття

Семеро художниць творитимуть ікони на подвір’ї Збаразького замку

Наступна стаття

На Тернопільщині вантажівка збила чоловіка, тіло переїхали автівки

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.