З’їхав з дороги та врізався в огорожу. На Тернопільщині загинув 33-річний водій

За вихідні в аваріях на Тернопільщині травмувались водії, один з них загинув. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП області.
На об’їзній дорозі Кременця 24 жовтня, близько 20:30, водій автомобіля Opel Kadett не впорався з керуванням і з’їхав у кювет. Автівка перекинулася.
Потерпілого кермувальника бригада екстреної медичної допомоги доправила до лікарні. За попередніми даними, чоловік на момент автопригоди перебував у стані алкогольного сп’яніння. Через удар він отримав закритий перелом малогомілкової кістки та забої голови.
Смертельна аварія трапилась 25 жовтня на автодорозі Борщів-Заліщики, неподалік села Бедриківці. 33-річний водій автомобіля FORD SCORPIO не впорався з керуванням та з’їхав з дороги. Після цього транспортний засіб врізався в дорожню тросову огорожу.
Врятувати чоловіка не вдалося. Він помер дорогою до лікарні. По обох автопригодах триває слідство.
Попередня стаття

Попри “червону” зону, в Тернополі можна буде сісти у потяг

Наступна стаття

В Україні 6 677 хворих на COVID-19 за добу, 126 померли

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.