Дороги Тернополя засипає снігом (Відео)

У зв’язку із ускладненням погодних умов, зокрема снігопадом, який триватиме майже увесь день, у Тернополі оголошено «зелений рівень» системи оповіщення.
Комунальники кажуть, цілу ніч вулиці міста прибирала снігоочисна техніка. Зокрема 11 піскорозкидачів, 10 тракторних щіток, 2 машини, що розгортали вулиці та ще 2  навантажувачі суміші.
Першочергово прибирають магістральні вулиці. Розчищають дороги вночі, аби зранку не заважати руху транспорту. Натомість зранку працюють піскорозкидачі та щітки. Прибирання здійснює два підприємства: підприємство «Міськшляхрембуд»  обслуговує  «Дружбу», Кутківці, Пронятин і мікрорайон «Березовиця». Прибирання Центру, «Нового світу» та «Сонячного», «Східного» здійснює товариство з обмеженою відповідальністю «Авакс Проф».
А прибудинкові території та міжубдинкові проїзди розчищає обслуговуючі підприємства та ОСББ (в залежності від того, хто обслуговує будинок). Окремо угоди на зимове прибирання укладають і дирекції шкіл та дошкільних навчальних закладів, медичні заклади, суб’єкти господарювання тощо.

 

Попередня стаття

Майже тисячу літрів підробного алкоголю конфіскували у жителя Тернопільщини

Наступна стаття

Врізався в бордюр і перекинувся. У селі Товсте “занесло” ВАЗ (Фото)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.