Тарас Демкура: «Тернопіль – візитівка Західної України» (Відео)

Тернопіль – вишукане місто. Його затишним вулицям і неймовірним краєвидам може позаздрити безліч столиць світу, – переконаний відомий тернопільський підприємець, колекціонер Тарас Демкура. Завдяки постійному розвитку міста, до якого докладається й меценат, вірить – незабаром Тернопіль стане туристичною «Меккою» України.

Своїми роздумами та сподіваннями з нагоди Дня міста Тарас Демкура поділився з Першим інтернет-телебаченням Тернопільщини «МедіаТОР» у проекті  “Моє місто”.

– Я дуже часто подорожую по світу, відкриваю для себе різні міста та країни, пізнаю їхню культуру і цінності. Але такого вишуканого, красивого, теплого та приємного для життя міста – ніде не зустрічав.

Вітаю, друзі, з Днем міста! Закликаю кожного робив все, щоб наше місто ставало цікавішим та привабливішим. Щоб всьому світу ми заявили, що Тернопіль заслуговує стати візитівкою Західної України, візитівкою Галичини, – сказав Тарас Демкура.

Попередня стаття

Тернопіль готовий до старту чемпіонату світу з водно-моторного спорту (Відео)

Наступна стаття

Богдан Буяк: «Тернопіль насправді є студентською столицею України» (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.