Григорій Драпак: «Не проміняв би Тернопіль на жодне місто світу!» (Відео)

Тернопіль не можна не любити, – переконаний відомий тернопільський гуморист, народний артист України Григорій Драпак . Тут, каже, він формував свій світогляд та становився як артист. І, об’їздивши пів світу, переконався, – кращого міста немає. Саме тому його сім’я живе тут.

– Знаєте, я вже дідо,- ділиться особистим Григорій Миронович. Жартує: – Хтось тебе дідом зробить: або діти, або держава. То мене зробили діти. У мене внук. І він щасливий, коли ми виходимо на нашу набережну. Він каже: «Діду, подивися, дощик з-під землі іде!» То як це можна не любити? Де ще є краще місто, аніж наш Тернопіль?

Своїми роздумами та сподіваннями з нагоди 26-ї річниці Незалежності України та Дня міста Григорій Драпак поділився з Першим інтернет-телебаченням Тернопільщини «МедіаТОР» у проекті  “Моє місто”.

.

Попередня стаття

Микола Лазарович: «Тернопіль – місто, в яке хочеться повертатись» (Відео)

Наступна стаття

Ярослав Чайківський: «Щасливий, що можу допомагати тернополянам» (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.