Ярослав Чайківський: «Щасливий, що можу допомагати тернополянам» (Відео)

В останні роки медична галузь Тернополя зробила великий крок вперед, – вважає головний лікар Тернопільської міської комунальної лікарні швидкої допомоги Ярослав Чайківський. – Зробили ремонт відділень, оновили техніку. Це, каже, дало можливість своєчасно і на високому рівні надавати якісну медичну допомогу тернополянам.

Своїми роздумами та сподіваннями з нагоди Дня міста Ярослав Чайківський поділився з Першим інтернет-телебаченням Тернопільщини «МедіаТОР» у проекті  “Моє місто”.

– Тернопіль я вважаю своїм рідним містом, адже усе доросле життя, а це понад 30 років, я прожив тут, – розповідає Ярослав Чайківський. – І навіть після навчання в медичному інституті, маючи можливість і скерування в інше місто, я все-таки вибрав для себе однозначно Тернопіль. Працюючи у сфері охорони здоров’я, я щоденно спілкуюся з людьми, знаю про їх переживання та успіхи і радію, що можу своєю роботою долучатися до покращення рівня життя тернополян.

 

Попередня стаття

Григорій Драпак: «Не проміняв би Тернопіль на жодне місто світу!» (Відео)

Наступна стаття

Тарас Циклиняк: “Тернопіль дає мені життєву енергію” (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.