Тіло немовляти на сміттєзвалище привезли у контейнерах з «БАМУ» та «Нового світу» (Відео)


Проведений розтин тіла новонародженої дівчинки, яку знайшли на сміттєзвалищі в селі Малашівці Зборівського району, не дав можливості встановити причину смерті через гнилісні зміни. Тож поліцейські призначили додаткову судово-медичну експертизу.

До правоохоронців звернувся чоловік, житель села Ігровиця, який знайшов тіло дитини, сортуючи привезене сміття. На місце події виїхали правоохоронці.Під час поверхневого огляду  тіла видимих тілесних ушкоджень не виявили. Нерівні краї обірваної пуповини свідчили, що дівчинку народжували не в медичному закладі.

– За оперативними даними, відходи, у яких було знайдено мертве немовля, привезені з обласного центру. Наразі породіллю шукають. Роблять по дворовий обхід мешканців міста Тернополя, зокрема мікрорайонів «БАМ» та «Новий світ» звідки, власне, й вивозили сміття. Розпочато кримінальне провадження за статтею 117 КК України – умисне вбивство матір’ю своєї новонародженої дитини, – заначив начальник відділу комунікації ГУНП в Тернопільській області Сергій Крета.

Поліцейські звертаються до всіх, хто може допомогти у розкритті  даного злочину, телефонувати у Тернополі (0352) 27-12-34, 27-12-58, 0674716623 або 102.

 

 

Попередня стаття

На Театральному майдані “гриміли” гармати (Відео)

Наступна стаття

Ремонт тернопільської частини траси до Львова планують завершити у жовтні

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.