Ремонт тернопільської частини траси до Львова планують завершити у жовтні

Дорогу Львів – Тернопіль чекає повне перевтілення, адже вперше за багато років її капітально відремонтують.

Цілісна магістраль буде завдовжки майже 900 кілометрів та пролягатиме через Львівську, Тернопільську, Хмельницьку, Вінницьку, Черкаську області. Далі розділиться у напрямку Одеси та Миколаєва зачепивши Кіровоградщину.

Ремонтні роботи на трасі Львів-Тернопіль розпочали в першу чергу. Завершити їх планують до  кінця жовтня, повідомляють у Службі автомобільних доріг у Тернопільській області.

«Ремонт траси Львів-Тернопіль на території нашої області плануємо завершити цього року, орієнтовно до кінця жовтня. На ділянці дороги в межах Тернопільщини відфрезовано понад 5 км покриття та влаштовано вирівнюючий шар з асфальтобетону. За допомогою установки КМА дорожники вкладають органно-мінеральну суміш. Також ведуть земляні роботи», – повідомив начальник Служби автомобільних доріг у Тернопільській області Богдан Юлик.

Попередня стаття

Тіло немовляти на сміттєзвалище привезли у контейнерах з «БАМУ» та «Нового світу» (Відео)

Наступна стаття

Тернополянка написала книгу про сина, який загинув в АТО

One Comment

    Avatar
  • На Львівщині дорога простоїть,а в нас на Тернопільщині 99% що зиму не переживе, бо там робили Одесити , а в нас ТБЦ а це якась йобнута компанія на броди зробили ціле літо робили а вже вон повирізали пів дороги, судити таких треба за розтрату коштів

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.